Novi Sad
27.07.2011.
17:00 > 17:03
Severni krak Koridora 10 odblokiran je nešto posle 14 časova.
  • Gavra

    27.07.2011 22:49
    Vladu , Mrku ili APR...
    Treba svakako pod HITNO smeniti , jer se opet nesto u truloj drzavi Srbiji desava - sto je nezamislivo : Vlada , tj. njen ministar za itd... na tenderu dodeli posao konzorcijumu u kojem je vecinski vlasnik neozbiljan ili kako se to popularno zove "kontroverzni " biznismen kojem je APR dozvolila da pokupuje za nekoliko parica mnogo putarskih preduzeca , kojima ta ista vlada ili ministarstvo ne placa za obavljana usluge , tj. posao ....
    Javna je tajna da vlada Srbije nije platila putarskim preduzecima radove na "osvezavanju " polu-autoputa od Horgosa do N.Sada prosli posao PUNIH 6 GODINA !! - pa sad da vidimo zasto niko od stranih kompanija nije dobio posao na koridoru 10 ?
    Zato sto dzabe moze samo kod nas i jedino nasa preduzeca cekaju isplatu dok ne osede , a za to vreme radnici ne dobijaju ionako male plate ...
    Lepo je pevao Dule u jednoj pesmi ; "Dokle tako ..." ...
    pametnije bi bilo da SVI domaci preduzetnici i kompanije prebace kapital i svoje resurse i rade u drugim drzavama , dok se nasi ne nauce da se uradjeno MORA platiti , (ne preko Suda - jer su i sudovi , kao i sve ostale serpe NJihovi ) :)
    Pozzz. od bivseg preduzetnika , vlasnika Co..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna